Cautare

14320 de rezultate pentru "rezultate titularizar bucuresti 2009 ro" (3.94 secunde)
Vanghelie nu mai conduce PSD Bucuresti.
CFR Calatori a introdus un numar suplimentar de garnituri spre Budapesta si Viena, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Simeria, Sibiu, Targu Mures si Brasov, pentru a intampina problemele de transport cauzate de inchiderea spatiului aerian, anunta realitatea.net.
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
Astfel, in perioada 22-30 Aprilie 2015, biletele pentru spectacolele de la Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj si Timisoara sunt mai ieftine cu 40 de procente!
Casa Comana - o destinatie turistica de prim rang, aflata la o ora de Bucuresti Delta Neajlovului si Parcul National Comana se afla la 46 de km distanta de Bucuresti, traseul fiind pe soseaua Bucuresti - Giurgiu, foarte aproape de comuna Calugareni.
Cand se aprind luminitele de Craciun in Bucuresti (Autor: Catalin Nae) Luminitele de Craciun in Bucuresti se vor aprinde in seara zilei de 30 noiembrie, a anuntat Primaria Capitalei, care a publicat programul Targului de Craciun 2019 din Bucuresti.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
Reuniunea BPC programata pentru ora 18.00 va fi precedata de o intalnire a conducerii interimare a organizatiei Bucuresti.
Miron Mitrea publica pe blogul sau o analiza a greselilor facute in anul electoral 2009 de conducerea PSD, de Mircea Geoana si echipa sa, care l-au adus pe liderul PSD din ipostaza de favorit in cea de invins al alegerilor prezidentiale.
In septembrie 2009, Guvernul Boc 1 si-a angajat raspunderea pe un proiect de lege prin care, printre altele, s-a interzis cumulul intre salarii si pensii si s-a proclamat obligativitatea suspendarii contractelor de munca pe o durata de 10 zile (concedii fara plata obligatorii).
Ne arata 2009 ca un an in care nu s-a facut mare lucru, si asa este.
Extras dintr-un interviu acordat "Academiei Catavencu" de AMP, in iulie 2009: ... In martie 2009, PDL a propus-o pe AMP drept candidat pentru europarlamentare. ... Iata, filmarea cu incetinitorul la emisiunea lui Turcescu, cand s-a referit la acel moment din 2009, chipurile, momentul sacrificiului personal pe altarul principiilor morale.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a revizuit prognoza pentru inflatia la finalul lui 2009 la 4,3%, in conditiile in care estimarea anterioara era de 4,4%.
Revizuirea, abia prin 2009 Pe de alta parte, presedintele PSD a afirmat ca o modificare a Constitutiei ar trebui luata in calcul "undeva in orizontul lui 2009".
termen de finalizare decembrie 2009 si 23 de luni pana la terminarea lucrarilor..
Chestorii Camerei Deputatilor propun intr-un memorandum intern trimis Biroului Permanent un buget al institutiei pe 2009 in valoare de 395.199.000 de lei, reprezentand o crestere cu 46,5% fata de bugetul din acest an.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, va participa luni la sedinta informala a Guvernului, unde se va dezbate primul draft al bugetului de stat pe anul 2009, au precizat pentru Mediafax, surse social-democrate.
Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a adoptat vineri proiectul bugetului de stat pe 2009, in forma adoptata de Comisii, la care s-a adaugat un singur amendament al PNL, acceptat prin vot de PD-L si PSD.
Deputatul PNL Gheorghe Dragomir (foto) considera ca bugetul de stat pe 2009, adoptat sambata, “este cel mai prost de pana acum”.
In primele luni ale anului 2009, inainte de intocmirea bugetului, primariile au cheltuit pentru functionare, dupa lege, bani reprezentand o cota lunara de 1/12 din bugetul pe 2008.
google-analytics.com